+31 - (0) 411 643165 

  info@mallensconstructies.nl

Udenhoutseweg 7, 5268CG Helvoirt

Koninklijke Metaalunie is de grootste Nederlandse ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. De 14.000 aangesloten leden bieden werk aan zo'n 170.000 werknemer en realiseren een gezamelijke omzet van ruim 30 miljard euro.


Stichting Kenteq biedt hoogwaardige leermiddelen voor mbo-studenten in elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica en werktuigbouwkunde. Met een heldere kijk op de toekomst ontwikkelt het teram passende en concrete opleidingsproducten tot en met mbo 4 niveau en voor vmbo PIE. Kenteq werkt hierbij samen met het begroepsonderwijs en het bedrijfsleven.

Aan de SVMT volgen leerlingen die van het voorgezet onderwijs komen een twee- of driejarige metaalopleiding verspanen (precisietechniek) of constructie/plaatwerker. De SVMT is sinds 2000 gevestigd in de mbo-onderwijsinstelling ROC in Tilburg en dat zorg voor een goede samenwerking. Na zes weken onderwijs gaan de jongeren aan de slag bij het leerwerkbedrijf waarmee ze een contract hebben. Een dag per week volgen ze theorielessen op school.

Alle staalconstructies worden vervaardigd en geleverd met NEN-EN 1090-2 certificaat, executieklasse 2. NEN EN 1090 is een Europese norm en vormt een onderdeel van de CPR-richtlijn (Construction Products Regulation) ofwel de "bouwproductenverordening". CE markering is verplicht sinds 1 juli 2014.